Home

Header006

Welkom bij waterluxeharlingen.nl Tel.0620 302 251

Robertauto.pngWij zijn gespecialiseerd in waterontharders voor huishoudelijk gebruik omdat we overtuigd zijn van de voordelen. We hebben in de praktijk ondervonden hoe goed kalkvrij water is voor de huid. Toen we ook alle andere voordelen zagen besloten we een bedrijf op te richten om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van kalkvrij water. Dit doen we met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Bij de keuze van de juiste maat spelen verschillende zaken mee. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag de juiste keuze te maken.

 

We leveren ook waterontharders voor groter verbruik en apparaten met twee harscilinders.

 

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze ontharders en de verschillen met andere merken. We leggen u de voor- en nadelen eerlijk uit.

Gesloten van 24 dec tot 7 Jan 2019

24-december-2018
Helaas zijn wij gesloten van 24 dec tot 7 januari. Voor dringende zaken stuur een mail info@waterluxeharlingen.nl Deze wordt wel gelezen en kan ik contact met u opnemen. Met vriendelijke groet Robert Postma

Zeerobben Business Club!

29-september-2015

Waterluxe Harlingen member of the Zeerobben Business Club vanaf het eerste moment!

Lees meer >>

Volg ons ook op Facebook.

2-januari-2013

Harlingen 28 mei 2014

Sinds een aantal maanden maken we gebruik van bovenstaande waterontharder. En met volle tevredenheid kan ik u/jullie vertellen. Onze huishouding bestaat uit twee personen zodat wij gekozen hebben voor duo-volume 10. Als je de folder van Waterluxe leest denk je bij jezelf klopt dit allemaal wel? Eerst zien en dan ervaren en die is er nu dus na een aantal maanden en we kunnen alleen maar constateren dat het ook zo is. Kortom het verbruik van middelen is inderdaad gehalveerd en de huid verschoond van eczeem plekken wat een mooie bijkomstigheid is. En dan het advies van Robert Postma, ik kan niet anders zeggen dat hij ons voortreffelijk daarin heeft ondersteund. Met andere woorden: Proactieve houding en meedenken in het proces. Voorbeeld: De waterontharder kan geplaatst worden in de kruipruimte wat een prachtige oplossing is. Kortom: Wij zijn een tevreden klant en zien tot nu toe alles uitkomen wat vermeld staat in de folder en vooral niet vergeten van het gegeven advies: Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Hulde. Met vriendelijk groet; Johan Zuiderhof.

Waterkaart hardheid

Benieuwd wat de waterhardheid in uw omgeving is? Klik op het Vitens logo en bekijk de waarden.

Waterkaart hardheid

Dit is slechts een indicatie. U kunt bij ons een testpakket bestellen om de exacte waarden te bepalen.

Zeerobben F1

Waterluxe Harlingen sponsort Zeerobben F1

Wij zijn gestart met het sponsoren van het voetbalteam Zeerobben F1 en inmiddels E3.